Γουακαμόλε

Υλικά

  • 350 γρ. αβοκάντο ώριμο
  • Ξύσμα και χυμό από 2 λάιμ
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ντομάτα μικρή κομμένη σε κυβάκια
  • 1 κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση:

  • Σε ένα μπολ βάζετε το αβοκάντο σε μικρά κυβάκια,το ξύσμα και το χυμό από τα λάιμ, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
  • Πιέζετε με ένα πιρούνι μέχρι να πάρει το μείγμαδιαφορετικές υφές και το αβοκάντο να έχει μικρά και μεγάλα κομμάτια.
  • Προσθέτετε το σκόρδο και το κρεμμύδι, τη ντομάτα, τον κόλιανδρο και το δυόσμο.
  • Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Tips:

Καλή σας όρεξη!

Σχετικά Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




Μετάβαση στο περιεχόμενο