
Γουακαμόλε
Υλικά
- 350 γρ. αβοκάντο ώριμο
- Ξύσμα και χυμό από 2 λάιμ
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 ντομάτα μικρή κομμένη σε κυβάκια
- 1 κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ βάζετε το αβοκάντο σε μικρά κυβάκια,το ξύσμα και το χυμό από τα λάιμ, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
- Πιέζετε με ένα πιρούνι μέχρι να πάρει το μείγμαδιαφορετικές υφές και το αβοκάντο να έχει μικρά και μεγάλα κομμάτια.
- Προσθέτετε το σκόρδο και το κρεμμύδι, τη ντομάτα, τον κόλιανδρο και το δυόσμο.
- Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Tips:
Καλή σας όρεξη!