Πατσαβουρόπιτα με σπανάκι

Υλικά

  • 80 γρ. βρώμη
  • 2 αυγά
  • 250 γρ. ανθότυρο
  • 1 κιλό σπανάκι βρασμένο
  • 200 γρ. γιαούρτι 2% στραγγιστό
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • άνηθο

Εκτέλεση:

  • Προθερμαίνουμετον φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • Ανακατεύουμεόλα τα υλικά μαζί και στρώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί, στο οποίο έχουμε απλώσειαντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
  • Ψήνουμεστους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά.

Tips:

Από τις πιο ωραίες ιδέες για φαγητά με λίγες θερμίδες που μπορείς να καταναλώνεις μεσημέρι ή βράδυ.
Πιο εύκολη συνταγή δεν γίνεται!!!
Καλή σας απόλαυση!

Σχετικά Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




Μετάβαση στο περιεχόμενο