
Πατσαβουρόπιτα με σπανάκι
Υλικά
- 80 γρ. βρώμη
- 2 αυγά
- 250 γρ. ανθότυρο
- 1 κιλό σπανάκι βρασμένο
- 200 γρ. γιαούρτι 2% στραγγιστό
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- άνηθο
Εκτέλεση:
- Προθερμαίνουμετον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Ανακατεύουμεόλα τα υλικά μαζί και στρώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί, στο οποίο έχουμε απλώσειαντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
- Ψήνουμεστους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά.
Tips:
Από τις πιο ωραίες ιδέες για φαγητά με λίγες θερμίδες που μπορείς να καταναλώνεις μεσημέρι ή βράδυ.
Πιο εύκολη συνταγή δεν γίνεται!!!
Καλή σας απόλαυση!