
Τρουφάκια χωρίς ζάχαρη
Υλικά
- 150 γρ. χουρμάδες
- 1 κ.σ. νερό
- 100 γρ. αμύγδαλα
- 1 κ.γ. άγλυκο κακάο
- αρκετό Ινδοκάρυδο για την επικάλυψη
Εκτέλεση:
- Αφαιρούμε το κουκούτσι από τους χουρμάδες και τους βάζουμε στο μπλέντερ.Στο ίδιο μπλέντερ θα βάλουμε το νερό, τα αμύγδαλα και το άγλυκο κακάο και θαχτυπήσουμε το μείγμα μας μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια και αδειάζουμε το ινδοκάρυδο σεαλουμινόχαρτο.
- Ρολάρουμε τα μπαλάκια μας στο ινδοκάρυδο και απολαμβάνουμε.
Tips:
Αντί για αμύγδαλα μπορούμε να βάλουμε οποιοδήποτε ξηρό καρπό της αρεσκείας μας.
Καλή σας απόλαυση!