Βιογραφικό

Καλώς ήρθες στον διατροφικό μου κόσμο! Είμαι η Σουζάνα Πυξαρά, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, με πτυχίο από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Λάρισας και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.​

Η επαγγελματική μου πορεία με οδήγησε να αντιληφθώ τον στενό δεσμό μεταξύ ψυχολογίας και διατροφής, κάτι που με οδήγησε στην εξειδίκευση ως 'Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity' από το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ).

Ενημερώνομαι συνεχώς μέσω σεμιναρίων και συνεδρίων για τις εξελίξεις της επιστήμης της διατροφής και είμαι εγγεγραμμένο μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδας και του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων. Έχω συνεργαστεί επίσης με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ ολοκλήρωσα το πρόγραμμα 'Σακχαρώδης Διαβήτης - από τη θεωρία στην πράξη' από το Εκπαιδευτικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Διατηρώ το διαιτολογικό μου γραφείο στο Ηράκλειο Αττικής όπου αφουγκράζομαι καθημερινά τις ανάγκες και τις συνήθειες των ανθρώπων που έχω απέναντι μου και βάση αυτών τους εκπαιδεύω ώστε η διατροφή να γίνει τρόπος ζωής για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και θρέψη.

Με αφοσίωση προσφέρω την εμπειρία μου και σε εκπαιδεύω να κάνεις τη διατροφή τρόπο ζωής. Η πεποίθησή μου είναι ότι 'Η ιδανική διατροφή είναι η ισορροπημένη διατροφή', και μέσα από τη συνεργασία μας, στοχεύω να σε καθοδηγήσω στο δικό σου μοναδικό ταξίδι της ισορροπημένης διατροφής.

Η γνωριμία μας ξεκινά όχι μόνο ως επαγγελματική σχέση, αλλά και ως συνοδοιπόροι στον υπέροχο δρόμο της διατροφής. Μέσα από εξατομικευμένη καθοδήγηση, στοχευμένες συμβουλές και προσαρμοσμένα προγράμματα, θα συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε έναν τρόπο ζωής γεμάτο υγεία, ενέργεια και θρέψη.

nutreat-yourself thumbnail logo

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στο διαιτολογικό μου γραφείο, ένα χώρο αφιερωμένο στην υγεία και ευεξία, που βρίσκεται στην καρδιά του Νέου Ηρακλείου Αττικής. Εδώ, σε ένα περιβάλλον φιλικό και ζεστό, αναλαμβάνουμε να σου προσφέρουμε προσωπικά και εξατομικευμένα διαιτολογικά προγράμματα, εστιάζοντας στις μοναδικές σας ανάγκες και στόχους. Σας προσκαλώ να γίνετε συνοδοιπόροι στην επίτευξη ενός τρόπου ζωής γεμάτου υγεία, ενέργεια και θρέψη. Είμαι εδώ για εσάς, καθόλη τη διάρκεια αυτού του υπέροχου ταξιδιού!

How I Work

Ο χώρος μας

a room of a dietician's office featuring a couch a table and windows
a set of candles on a wooden board in front of a sign
a scale against a wall in a room with a bookcase

Το διαιτολογικό γραφείο μου προσφέρει έναν επαγγελματικό και παράλληλα φιλόξενο χώρο, όπου η εμπειρία και η εξειδίκευση συναντούν την προσωπική προσοχή και την κατανόηση για κάθε επισκέπτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο