Επικοινώνησε μαζί μου

Για να κλείσεις ραντεβού ή για οποιαδήποτε απορία έχεις, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου μέσω της παρακάτω φόρμας


  Ο Διαιτολόγος-Διατροφολόγος είναι ο αρμόδιος για τη διαχείριση της απώλειας βάρους. Μέσα από τη διαδικασία της διατροφικής εκπαίδευσης και συμβουλευτικής βοηθά το άτομο να βελτιώσει τις διατροφικές του συνήθειες, να αλλάξει τη σχέση του με το φαγητό και τελικά να μπορέσει να συντηρήσει μακροπρόθεσμα τον αρχικό στόχο του.

  Οι περισσότερες συνεδρίες πραγματοποιούνται κάθε 2 εβδομάδες. Ωστόσο επειδή κάθε περιστατικό είναι μοναδικό είμαι πρόθυμη να προσαρμόσω το χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους κάθε ατόμου.

  Η πρώτη συνεδρία περιλαμβάνει την αξιολόγηση του ιατρικού ιστορικού, των διατροφικών συνηθειών και του τρόπου ζωής του κάθε ατόμου και την πραγματοποίηση των μετρήσεων. Το πρόγραμμα διατροφής διαμορφώνεται από την αρχή εξατομικευμένα για το κάθε άτομο. Η πρώτη συνεδρία διαρκεί περίπου 1 ώρα και οι επαναληπτικές συνεδρίες  διαρκούν περίπου 30 λεπτά. 

  Σε κάθε συνάντηση γίνεται λιπομέτρηση (ανάλυση σύστασης σώματος). Η ανάλυση σύστασης σώματος περιλαμβάνει τη μέτρηση λίπους, μυϊκής μάζας, οστικής μάζας, άλιπης μάζας, σπλαγχνικού λίπους και μεταβολικής ηλικίας. Επίσης, γίνεται μέτρηση ολικών υγρών σώματος και με βάση αυτό αξιολογείται το επίπεδο ενυδάτωσης. Ακόμη μετράμε με την
  χρήση της μεζούρας τις περιμέτρους του κάθε ατόμου.

  Η συντήρηση είναι σημαντικό κομμάτι στην επιτυχημένη επίτευξη του στόχου που έχει θέσει ο ενδιαφερόμενος, είτε αφορά την απώλεια είτε την πρόσληψη βάρους. Το άτομο στο στάδιο της συντήρησης ακολουθεί ένα γενικό πλάνο διατροφής όπως είχε συνηθίσει παλαιότερα. Η διαιτολόγος είναι δίπλα του ανά πάσα στιγμή για οποιαδήποτε απορία και αλλαγή πάνω στο πρόγραμμα αυτό, παρακολουθώντας τον ανά μήνα με λιπομέτρηση. Το χρονικό διάστημα που θα κρατήσει η φάση της συντήρησης εξαρτάται από τον αριθμό των κιλών που έχει χάσει το άτομο.

  Μετάβαση στο περιεχόμενο